Duo op heterdaad aangehouden voor diefstal van aanhangwagen

dinsdag 27 september 2016

Kwadendamme - Dinsdagmorgen vroeg zijn op het Langeweegje een man en een vrouw aangehouden.

De politiemeldkamer kreeg rond 01.30 uur een melding van een alerte getuige dat een onbekende persoon zich verdacht ophield bij een aanhangwagen, die geparkeerd stond op de Schuttershofstraat. Diverse politie-eenheden gingen met spoed richting Kwadendamme.

Agenten zagen een personenauto met een aanhangwagen rijden, welke uit de richting van de Schuttershofstraat kwam. De inzittenden werden op het Langeweegje gecontroleerd en aangehouden. Het gaat om een 44-jarige inwoner uit Roosendaal en een 29-jarige vrouw uit Bergen op Zoom. Ze zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex in Torentijd gebracht.

De politie stelt een onderzoek in naar de diefstal van de aanhangwagen. De personenauto en de aanhangwagen zijn voor verder onderzoek naar het politiebureau in Goes gebracht. Van de eigenaar van de aanhangwagen wordt nog een aangifte opgenomen. Dinsdag wordt het verdachte Brabantse tweetal verhoord.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zeeland | 112 alarmeringen Zeeland | Goedkoop Tanken in Zeeland | Supermarkten in Zeeland | Weerbericht Zeeland