Twee inbrekers betrapt en aangehouden

maandag 8 augustus 2016

Arnemuiden/ Middelburg - Agenten hebben aan de Wijdaudwarsstraat in Middelburg twee mannen aangehouden. Ze worden verdacht van een inbraak bij een bedrijfspand.

De politie kreeg op maandag 8 augustus rond 1.20 uur de melding dat er een inbraakalarm af zou gaan bij een pand aan de Calandweg in Arnemuiden. De melder zou op het moment van zijn melding achter de mogelijke inbrekers aan het rijden zijn. Op aangeven van de meldkamer kwamen de agenten op de Ampèreweg in Middelburg het voertuig met daarin de verdachten tegen. Na een korte achtervolging, waarbij de bestuurder er met hoge snelheid vandoor ging, kwam de auto in aanraking met een dienstvoertuig waarna de auto tot stilstand kwam. De twee inzittenden, een 18-jarige man Oost-Souburg uit en een 28-jarige man Goes uit zijn direct aangehouden. Ze zijn afgevoerd naar het politiebureau en ingesloten voor verder onderzoek. Het is nog onduidelijk wat er tijdens de inbraak exact is buit gemaakt. Het rijbewijs van de 18-jarige verdachte is in verband met zijn zeer gevaarlijke rijgedrag, waarbij hij onder andere tegen de rijrichting in over een rotonde reed, direct ingevorderd.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zeeland | 112 alarmeringen Zeeland | Goedkoop Tanken in Zeeland | Supermarkten in Zeeland | Weerbericht Zeeland