Politie zoekt getuigen van mishandeling in discotheek

dinsdag 19 juli 2016

Goes - Zondagmorgen vroeg is in een discotheek aan de Oude Vismarkt een man ernstig gewond geraakt.

De politiemeldkamer kreeg rond 2.45 uur een melding dat in de horecazaak een man bewusteloos was en onder het bloed zat. Politie en ambulancedienst gingen met spoed naar de Oude Vismarkt. Vermoedelijk was de 38-jarige inwoner uit Heinkenszand mishandeld en op de grond gevallen. Hierbij was hij ernstig aan zijn hoofd gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het incident. Diverse getuigen zijn al verhoord. Hierna werd zondagmorgen rond 5.45 uur een 22-jarige man uit 's Gravenpolder als verdachte in zijn woning aangehouden. Hij is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht en daar ingesloten. De man zit nog vast.

De politie is nog op zoek naar getuigen die aanwezig waren en meer informatie over het incident hebben. U kunt zich melden via 0900-8844. U kunt ook anoniem informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). Of via het Politie WhatsApp nummer 06-12207006.

 

Laat het ons weten via het formulier.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zeeland | 112 alarmeringen Zeeland | Goedkoop Tanken in Zeeland | Supermarkten in Zeeland | Weerbericht Zeeland