Politie onderzoekt schietincident Middelburg

maandag 18 juli 2016

Middelburg - De recherche stelt een onderzoek in naar een schietincident dat zou hebben plaatsgevonden op de Herculesweg in Middelburg. Het incident is door getuigen bij de politie gemeld. Er zijn erg weinig gegevens bij de politie bekend, dus we zoeken meer getuigen.

Omstreeks 20.00 uur op zondagavond melden verschillende mensen die aanwezig zijn bij industrieterrein Arnestein, waar de Herculesweg is gelegen, dat er geschoten wordt op een personenauto. Door de recherche wordt, naar aanleiding van deze meldingen, een onderzoek gestart. Er zijn ook aanwijzingen dat er daadwerkelijk geschoten is.

De politie vraagt getuigen die nog niet met de politie hebben gepraat, om contact op te nemen. Hebt u zondagavond rond 20.00 uur een auto of meerdere auto’s met hoge snelheid over het industrieterrein zien rijden, of hebt u andere informatie dat met deze melding te maken kan hebben, dan wordt u vriendelijk gevraagd contact op te nemen via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie met ons delen. Dit kan via Meld Misdaad Anoniem (M.) op telefoonnummer 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zeeland | 112 alarmeringen Zeeland | Goedkoop Tanken in Zeeland | Supermarkten in Zeeland | Weerbericht Zeeland