Beelden inbraak betaalautomaat in Opsporing Verzocht

dinsdag 11 juli 2017

Goes - In het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht zijn vanavond ook beelden te zien van een inbraak in een betaalautomaat op woensdagmorgen vroeg 3 mei jl. in de parkeergarage De Stadspoort.

De twee daders hadden het voorzien op de inhoud van de betaalautomaten. Ze veroorzaken schade, maar maken niets buit. Op foto’s van het beveiligingssysteem is te zien hoe, kort na 2.30 uur, twee mannen zich met geweld toegang verschaffen tot de ruimte waar de betaalautomaat staat. Wanneer het ze niet lukt om het apparaat open te krijgen, proberen ze het op een andere verdieping nogmaals. Bij die tweede poging krijgen ze met veel moeite de geldautomaat open, maar weten ze niet de laden eruit te wrikken waar het papiergeld in zit. De daders druipen af met alleen wat munten.

De camerabeelden van deze daders staan in een speciaal opsporingsbericht (beschikbaar vanaf dinsdag 11 juli om 20.00 uur). (Her)kent u een van deze mannen? Bel dan de politie: 0800-6070. Belt u liever anoniem: 0800-7000 of via de website www.meldmisdaadanoniem.nl.

De live uitzending van Opsporing Verzocht is op dinsdag 11 juli vanaf 20.30 uur op NPO1. Hierin is ook een reconstructie te zien van een gewapende overval in Sas van Gent. Op woensdag 12 juli kunt u nog een herhaling van de uitzending bekijken op NPO2 om 12.10 uur.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zeeland | 112 alarmeringen Zeeland | Goedkoop Tanken in Zeeland | Supermarkten in Zeeland | Weerbericht Zeeland